Poišči obrtnika

 

STROJ - ENERGIJSKA TEHNIKA D.O.O.

STROJ - ENERGIJSKA TEHNIKA D.O.O.

STROJ - ENERGIJSKA TEHNIKA D.O.O.

DVORSKA VAS 31C

4275 BEGUNJE NA GORENJSKEM

ŽELIM PONUDBO
STROJ - ENERGIJSKA TEHNIKA D.O.O.

DVORSKA VAS 31C

4275 BEGUNJE NA GORENJSKEM

ŽELIM PONUDBO

ENERGIJA JE ŽIVLJENJE - UJEMIMO ŽIVLJENJE - STROJ - ENERGIJSKA TEHNIKA D.O.O.  Z vami že od leta 1981. Bodite popolnoma svobodni pri izbiri tipa goriva!

 

ogrevanje


Predstavljamo rešitev za ogrevanje vaše hiše, s katero lahko v trenutku zamenjate tip goriva glede na tržne cene!

Tako boste dolgoročno prihranili veliko denarja, pa še skrbelo vas ne bo, ko so bo naslednjič zelo podražal plin ali kurilno olje!

 

Več kot 30 let nenehnih inovacij in zagotavljanja najboljših rešitev na področju ogrevalne tehnike!


Uspešna zgodba podjetja Stroj d.o.o. se je začela že pred več kot 30 leti, ko je takrat 17-letni Franci Stroj naredil prvi kolektor. Danes ima podjetje 20 zaposlenih in sodi doma in v tujini v sam vrh na področju ogrevalne tehnike.

Podjetje STROJ je bilo ustanovljeno leta 1978. V svojem dosedanjem razvoju so se strokovnjaki podjetja ukvarjali z razvojem naravi prijaznih izdelkov, predvsem s področja ogrevalne in klima tehnike.

Prvi začetki razvoja segajo v zgodnja mladostniška leta lastnika firme - Franca Stroja, ki je že kot osnovnošolec negoval inovativno dejavnost in se ukvarjal z iskanjem nenavadnih rešitev, pri tem sta ga od majhnega najbolj zanimala voda, elektrika in toplota. Na začetku je imel manjšo delavnico, ampak je stalno želel imeti nekaj večjega. Tako je tudi nastala zgodba o raziskovalnem inštitutu nad Dobrčo.

Podjetje STROJ je danes vodilni proizvajalec ogrevalnih sončnih sistemov in sprejemnikov sončne energije v Sloveniji. Več kot 4000 referenčnih malih in velikih sistemov govori o kvaliteti in zaupanju, ki ga uporabniki in strokovnjaki iz domovine in tujine priznavajo podjetju z dolgoletno tradicijo.

 

 

ogrevanjeS pomočjo nenehnih vlaganj v raziskave in razvoj do vrhunskih inovacij in patentov


Podjetje Stroj odlikuje inovativno reševanje tekočih individualnih posebnosti, ki stalno izpopolnjujejo nešteto izboljšav in patentov. Tako se lahko pohvalimo z inovativnimi rešitvami kot so posebni kotli in zalogovniki za vodo, ogrevanje iz fasade, vrhunskimi sončnimi kolektorji…

 

ogrevanje


Vodilni ponudnik z več kot 30 let izkušenj na področju ogrevalne tehnike – Stroj!


Pri podjetju Stroj se lahko pohvalimo z več kot 30 letno tradicijo na področju ogrevalne tehnike. V teh letih smo pridobili toliko znanj in izkušenj, da smo na trgu znani kot vodilni ponudnik na tem področju. Naš izjemno visok nivo znanj in izkušenj potrjujejo tudi številni pridobljeni patenti in priznanja ter več kot 4000 zadovoljnih strank.

Stroj – zanesljiva izbira za vse ki cenite partnerja z preverjenimi rešitvami in bogatimi izkušnjami.

Imate na področju ogrevanja »nemogoče« zamisli? Z nami jih boste brez težav uresničili.


Naše podjetje vam nudi vse, kar si je mogoče zamisliti na področju ogrevanja. Tako lahko brez težav poskrbimo, da vaše zamisli na področju ogrevanja tudi uresničimo in vam tako zagotovimo najprimernejšo rešitev, s katero si boste zagotovili ugodne bivalne razmere in prihranek pri stroških ogrevanja.
   
Ob sodelovanju z nami ste lahko mirni, saj ste »v rokah« strokovnjaka z bogatimi izkušnjami in visokim nivojem znanj

S pomočjo dolgoletnih izkušenj in visokega nivoja znanj vam bomo ob sodelovanju z nami znali odlično svetovati pri izbiri glede na vaše stanje in potrebe.

Tako vam bomo zagotovo znali zagotoviti rešitev, ki vam bo za vašo investicijo omogočala največ in s katero boste še vrsto let zadovoljni.   

 

ogrevanje


Vrhunski servis


Pri podjetju Stroj se lahko pohvalimo z odličnim in izjemno hitrim servisom, kjer znamo našim strankam v primeru težav takoj priskočiti na pomoč in problem uspešno odpraviti. Brez nepotrebnih zapletov in skrbi.

 

ogrevanje


Za nas so tudi težko dostopne lokacije dostopne


Živite na lokaciji, ki je težko dostopna? Pri našem podjetju imamo možnost lastnega helikopterskega prevoza, s čimer brez težav pomagamo tudi strankam na težje dostopnih lokacijah.

Naše storitve

 

MONTAŽA OGREVALNIH NAPRAV

MONTAŽE S POMOČJO HELIKOPTERJA

IZOBRAŽEVANJE - ŠOLANJE PILOTOV

HELIKOPTERSKI PREVOZI


Naše rešitve

 

  • Sončni kolektorji

  • Grelniki vode

  • Zalogovniki

  • Kombinirani kotli

  • Ogrevanje iz fasade

  • Toplotne črpalke

  • Mini hidroelektrarne

  • Mini vetrne elektrarne

 

ogrevanje

 

7 x Zakaj STROJ - ENERGIJSKA TEHNIKA D.O.O.?

1. Izkušnje (Z vami že od leta 1981)

2. Natančnost

3. Odlično razmerje med kvaliteto in ceno

4. Zanesljivost

5. Ažurnost

6. Profesionalen odnos

7. Celovite rešitve s področja ogrevanja "na ključ"

 

Spoznajte naše reference.

ogrevanje

 


STOPITE V STIK Z NAMI!

 

kontakt

 

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas kontaktirajte ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!


« Nazaj