Poišči obrtnika

 

KLEMAVET, trgovina in proizvodnja, d.o.o.

KLEMAVET, trgovina in proizvodnja, d.o.o.

KLEMAVET, trgovina in proizvodnja, d.o.o.

Dolenjska cesta 242

1000 Ljubljana

ŽELIM PONUDBO
KLEMAVET, trgovina in proizvodnja, d.o.o.

Dolenjska cesta 242

1000 Ljubljana

ŽELIM PONUDBO

 

KLEMAVET, trgovina in proizvodnja, d.o.o.

 

Prezračujemo prostore in s tem skrbimo za vaše zdravje.

 

 

 

 

O nas

 

Podjetje Klemavet d.o.o. se ukvarja z načrtovanjem in vgradnjo lokalnih prezračevalnih sistemov v vseh vrstah objektov. Po več letnih izkušenj s prezračevalnimi sistemi različnih proizvajalcev smo se odločili, da bomo slovenskemu trgu ponudili produkt, ki je boljši od obstoječih sistemov. Tako smo na nemškem trgu našli podjetje SEVentilation, ki po našem mnenju ponuja najbolj kvalitetne produkte za lokalno prezračevanje v Evropi.

Smo uradni partner priznanega nemškega podjetja SEVentilation, ki je eno izmed vodilni proizvajalcev rekuperatorskih sistemov v Nemčiji. Njihovi produkti so znani po kvaliteti, zanesljivosti, tihem delovanju in ličnosti. Ponujajo širok nabor tako lokalnih kot centralnih rekuperatorskih sistemov, prav tako pa tudi vrhunske ventilatorske sisteme, tako da lahko zagotovijo rešitev za vsak objekt.

Poleg produktov podjetja SEVentilation vgrajujemo tudi prezračevalne sisteme podjetij Mitsubishi in Wavin.

Kot samostojno storitev ponujamo tudi vrtanje prebojev s premerom do 160mm. Profesionalne diamantne krone nam omogočajo suho vrtanje (brez vode), kar nam omogoča čisto vrtanje tudi v obstoječih stanovanjih. Vrtalnik je priključen na sesalec, tako da kljub vrtanju v steno, umazanje skoraj da ni.

 

Prezračevalne naprave so najučinkovitejši način boja proti vlagi in stenski plesni.

 


 

REKUPERACIJA

 

Rekuperacija = vračanje toplote

 

 

Prezračevalni sistemi so eden najučinkovitejših načinov boja proti vlagi in zidni plesni v bivalnih in drugih prostorih. Rekuperatorji so prezračevalne naprave, ki imajo vgrajen zračni hranilnik toplote s katerim zmanjšamo energijske izgube na minimum. Prezračevalna naprava zagotavlja kvaliteto bivalnega okolja, saj odvaja višek vlage, neprijetne vonjave, škodljive snovi, CO2, v prostor pa dovoja svež zrak, bogat s kisikom.

 

Kako deluje?

 


Porabljen topel zrak iz prostora skozi notranju pokrov potuje do hranilnika toplote. Le ta se učinkovito napolni s toplotno energijo, vgrajeni ventilator pa spremeni smer vrtenja. Svež zrak potuje preko napolnjenega hranilnika toplote. Pri tem se nanj prenese prej shranjena energija. Tako svež, filtriran in ogret zrak prihaja v prostor, ventilator zračnika pa ponovno spremeni smer vrtenja…

 

V vseh prostorih imate svež zrak pri zaprtih oknih!

 


Prezračevalne naprave zagotavljajo kvaliteto bivalnega okolja in drugih prostorov, saj iz prostora odvajajo višek vlage, škodljive snovi, CO2 in neprijetne vonjave, v prostor pa dovajajo svež zrak in kisik. So najučinkovitejši način boja proti vlagi in stenski plesni. Prezračevalne naprave – rekuperatorji, ki imajo vgrajen zračni hranilnik toplote, zmanjšajo energijske izgube na minimum, kar Slovenski EKO sklad nagradi z nepovratno finančno spodbudo v višini do 20%.

 

 

Oglejte si naše reference.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

Obiščite tudi našo spletno trgovino.

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.:

 

070/111-999

070/644-787

 

E-mail naslov:

 

info@klemavet.si

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 


« Nazaj