Poišči obrtnika

 

INSTALACIJE LAZAR, PETER LAZAR S.P.

INSTALACIJE LAZAR, PETER LAZAR S.P.

INSTALACIJE LAZAR, PETER LAZAR S.P.

BUKOVCA 7

3270 LAŠKO

ŽELIM PONUDBO
INSTALACIJE LAZAR, PETER LAZAR S.P.

BUKOVCA 7

3270 LAŠKO

ŽELIM PONUDBO

Odlično razmerje med kvaliteto in ceno ter maksimalno posvečanje strankam - INSTALACIJE LAZAR, PETER LAZAR S.P.  - zanesljiv ter izkušen partner, kjer je stranka vedno na prvem mestu, preverite!

 

slika

 

O podjetju

Smo podjetje, ki deluje na področju strojnih instalacij že 25 let. Ukvarjamo se z napeljavo centralnih, plinskih in vodovodnih inštalacij, ogrevanjem na biomaso ter montažo sončnih kolektorjev in toplotnih črpalk.

Podjetje odlikujejo kakovost, poštenost, odzivnost ter prilagajanje potrebam in željam naročnikov ter korektno in zanesljivo sodelovanje tako z našimi naročniki, kot tudi s podizvajalci.

Usmerjeni smo v izvajanje strojnih inštalacij na področju stanovanjske gradnje, gradnje poslovnih, industrijskih in šolskih objektov.

 

Direktor, Peter Lazar

"Naše poslanstvo je imeti zadovoljne stranke, za katere poskrbimo tako, da jim pričaramo toploto doma, v šoli ali v službi...

 

slika

 

Izvedba kotlovnic

 

TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotna črpalka je tehnološko izpopolnjen sistem, prilagojen koriščenju obnovljivih virov energije. Prednost njihovega delovanja pa je v zmožnosti odvzemanja toplote iz okoliškega zraka, podtalne vode ali zemljine.

Prednosti: 70 % - 80 % energije dobite brezplačno, investicijsko ugodno ogrevanje, ekološko ogrevanje, minimalni stroški vzdrževanja.

 

BIOMASA

Toplotna črpalka je tehnološko izpopolnjen sistem, prilagojen koriščenju obnovljivih virov energije. Prednost njihovega delovanja pa je v zmožnosti odvzemanja toplote iz okoliškega zraka, podtalne vode ali zemljine.

Prednosti: je obnovljiv vir energije, cenovno najugodnejši energent, zmanjšuje emisije CO2 in SO2 v zraku, prispeva k čiščenju gozdov.

 

PLINSKO OGREVANJE

Plinske naprave so z investicijskega vidika konkurenčne napravam, ki uporabljajo ostala fosilna goriva. Obratovanje teh naprav je varno, vzdrževanje pa enostavno oziroma lahko. Izkoristek sodobnih naprav je zelo visok ter v primeru tehnološko najsodobnejših naprav krepko presega učinkovitost pretvorbe v napravah, ki uporabljajo ostale energente.

 

OGREVANJE NA KURILNO OLJE

Izbor kurilnega olja kot goriva je dobra odločitev. Poleg ekonomičnosti so uporabniki popolnoma neodvisni, saj razpolagajo s svojimi zalogami energije.

 

KOTLOVNICE VEČJIH MOČI

Izvedba kotlovnic v večstanovanjskih objektih in poslovnih halah moči 100 kW in več.

 

slika

 

Solarni sistemi

 

Delovanje solarnega sistema se prične pri izvoru toplote, to je sonce. Sprejemnik sončne energije absorbira različne vrste sončnih žarkov (direktno sevanje, difuzno sevanje). Zbrano energijo toplotni medij - sredstvo proti zmrzovanju (propilen glikoc) po ustrezno izoliranih ceveh prenese v toplotni izmenjevalec hranilnika vode in jo segreva. Ohlajen toplotni medij se nato vrne nazaj na sprejemnik, kjer se postopek prične znova.

 

OGREVANJE SANITARNE VODE

Priprava sanitarne vode potrebuje manjšo površino sončnih sprejemnikov, smiselna je uporaba tako ploščatih kot vakumskih sprejemnikov.

 

PODPORA OGREVANJU

Podpora ogrevanju zahteva večje dimenzioniranje površine sončnih sprejemnikov, hkrati pa prostornine v hranilniku. Za te sisteme priporočamo izključno uporabo vakuumskih sprejemnikov, saj je njihov izkoristek takrat ko se potrebuje (prehodna obdobja, zima) bistveno večji od ploščatih.

 

slika

 

Centralno ogrevanje

 

TALNO GRETJE

Talno gretje je najstarejši poznan sistem za centralno ogrevanje prostorov. Za talno gretje so cevi položene v tla in toplota ogrete vode se prenaša od cevi na talno konstrukcijo in od tod na zrak v prostoru v obliki sevanja in konvekcije. Talno gretje tako omogoča, da so pri tleh temperature najvišje in padajo proti stropu, temperaturni profil po višini prostora pa je najbližji idealnemu.

 

RADIATORSKO OGREVANJE

Radiatorsko ogrevanje, opremljeno z radiatorskimi termostatskimi ventili, je energetsko varčno, zanesljivo, učinkovito in uporabniku prijazno ogrevanje, ki zagotavlja ugodje v vsakem prostoru. Saj lahko za vsak prostor posebej določimo, reguliramo pretok tople vode skozi radiator in s tem moč ogrevanja v prostoru.

 

STENSKO OGREVANJE

Stensko ogrevanje omogoča zdravo bivanje pri odličnih klimatskih pogojih. Toplota prehaja v prostor s sevanjem, deloma tudi s konvekcijo. Sistemi stenskega ogrevanja so konstrukcijsko enostavni in je z njimi lahko upravljati. Do sedaj se je stensko ogrevanje uporabljalo predvsem skupaj s talnim ogrevanjem, možno pa ga je samostojno uporabljati tako za ogrevanje in hlajenje v novogradnjah kot pri sanaciji starih objektov.

 

slika

 

Drugo

 

VODOVOD IN KANALIZACIJA

Vodovodne inštalacije so zelo pomemben element za celostno funkcionalnost objekta. Dejstvo je, da mora biti voda za osebno higieno, kuhanje in pranje perila higiensko neoporečna. Na podlagi znanja in izkušenj vam svetujemo pri vzpostavljanju optimalnega vodovodnega sistema in kanalizacije ter poskrbimo za strokovno izvedbo vseh vrst inštalacij.

 

ADAPTACIJA KOPALNIC

Nudimo vam celovito rešitev za prenovo kopalnice. Naša ponudba zajema svetovanje, izdelavo projekta kopalnice in izvedbo.


VZDRŽEVANJE

Vzdrževanje vseh vrst strojnih instalacij in toplotnih postaj.

 

ZAMRZOVANJE

Hitro zamrzovanje za vzdrževanje in manjša popravila na inštalaciji brez izpusta vode.

KLIMATIZACIJA

 

slika

 

Vsem našim strankam nudimo:

 

 • ogled pred samo izvedbo projekta

 • tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta

 • priprava ponudbe

 • izvedba projekta

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije!

Oglejte si naše REFERENCE.

 

slika

 

8 x Zakaj PVC OKNA IN VRATA - IZDELAVA IN MONTAŽA MARJAN OVEN S.P.?

 

 1. Vrhunska kvaliteta materiala in storitev,

 2. zanesljivost in natančnost,

 3. odlično razmerje med kvaliteto in ceno

 4. hitra odzivnost,

 5. dolgoletne izkušnje,

 6. garancija na izdelke in storitve,

 7. fleksibilnost,

 8. zadovoljstvo strank.

 

Oglejte si našo GALERIJO.

 

slika

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 

slikopleskarstvo

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!

 


« Nazaj